Asa cum spune si titlul – multumesc Emeric Imre !
Multumesc pentru o seara memorabila, multumesc pentru un concert deosebit !
Am avut ocazia aseara sa particip la un concert sustinut de Artistul (da Artist cu A mare) Emeric Imre in clubul Imperium din Sibiu. Intr-o tara sufocata de manele si de muzica comerciala, unde topurile sunt dominate de melodii pe care intr-o luna le uiti pentru ca nu reusesc sa-ti depaseasca auzul pentru a-ti intra in suflet, o tara unde bucuria si fericirea au inceput sa devina un lux exista totusi si momente scoase parca din alt timp – in cazul nostru un concert de muzica folk – momente care, cel putin pe cei apropiati fenomenului, reusesc sa ii incarce si sa le ofere si bucurii in aceasta mare de gri in care traim.
Aseara pentru putin mai mult de trei ore am reusit sa uit de proteste, de grija zilei de maine, de mizeria in care traim. In acele trei ore am fost alaturi de Adrian Paunescu sau Nichita Stanescu, am ras si am plans pe acordurile de chitara ale maestrului Emeric Imre si ale celorlalti invitati.
Asa ca, din nou, multumesc Emeric Imre ! Multumesc ca existi, multumesc ca reusesti sa ne oferi din cand in cand bucuria de a te asculta, sa ne faci sa ne indragostim, sa iubim, sa ne despartim pentru a ne impaca din nou prin intermediul melodiilor tale.
Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, fericire si inspiratie pentru a putea sa ne duci cat mai des in lumea aceea in care putem uita cel putin pentru un timp de necazurile si greutatile vietii de zi cu zi.
Abia astept sa am posibilitatea sa il vad si sa il ascult pe maestrul Emeric Imre din nou. Pana atunci tot ce pot sa spun este : Multumesc Emeric Imre !

Multumiri pentru poze Cristinei Pustai 🙂

PS : ca de obicei scuzati eventualele greseli – scris de pe Ipad 🙂

Advertisements